laden...

laden...

OVER ONS

Janneke

Janneke: "Ik heb inmiddels jarenlang ervaring als rij-instructrice. Onze rijschool Iselmar is gevestigd in Workum, aan het IJsselmeer in de zuidwesthoek van Friesland. Vandaar onze naam 'Iselmar.'

We rijden in onze leswagens door de gehele zuidwesthoek van Friesland, maar vooral in de examenplaats Sneek om je goed te kunnen voorbereiden op je rijexamen. Je krijgt zo meer tijd om in de examenplaats te rijden.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een veilige manier opgeleid wordt tot een volwaardige, alerte en kritische verkeersdeelnemer. Daarbij is natuurlijk jouw voertuigbeheersing ook erg belangrijk. Omdat iedereen anders is, proberen we maatwerk te leveren. Jouw vorderingen worden op een digitale leskaart elke les goed bijgehouden en je kunt de resultaten rustig thuis nog eens online bekijken. Zo is duidelijk wat je wel al goed beheerst en welke punten direct meer aandacht verdienen.

Janneke heeft de cursus 'Faalangst-instructrice' met succes afgerond. En ook is Janneke gespecialiseerd in omgaan met ADHD en autisme.

Extra rijervaring

Ook kun je bij ons extra rij ervaring opdoen, door met ons te rijden in Heerenveen, Leeuwarden en Amsterdam. Een goede voorbereiding voor je praktijkexamen!

Kijk voor de mogelijkheden bij rijlessen.
Of neem vrijblijvend contact op.
Janneke
 
Retina Seat Leon Stuur

// Rijschool Iselmar

Het aangewezen adres voor goed rijles.

Wil je ook veilig vlot en vertrouwd rijles volgen?
Bij ons zit je goed!
Neem eens vrijblijvend contact op.

// Contact

Rijschool Iselmar
Janneke van der Wal
Duizendblad 41
8607 ED Sneek
info@rijschooliselmar.nl
06 - 21 22 58 77
KvK: 66358165
CBR registratienummer: 3116Z9
Bank rek.nr: NL90ABNA0401507645

Ontwerp AF Design Workum